Weecos

Weecos

00.0
(0)
 • Weecos kokoaa suomalaista designiä yhteen verkkokauppaan
 • Toimitustavat: Posti
 • Toimitusaika noin 5-10 arkipäivää
 • Toimitusmaksut 3-10 euroa
 • Maksutavat: luottokortit, lasku, verkkopankit ja Mobilepay

  Weecos on suomalainen verkkokauppa, jossa myydään suomalaista designia. Koruja ja vaatteita naisille, miehille ja lapsille sekä kodin sisustustuotteita ja tekstiilejä. Weecosin ideana on toimia kauppapaikkana eettisesti, kestävästi, ekologisesti ja kaikin puolin mahdollisimman luonnollisesti tuotetuille tuotteille ja designille. Weecos haluaa mahdollistaa pienetkin toimijat, ilman mitään sertifikaatteja, myymään omia tuotteitaan, kuten koruja.

  Weecosin valikoimissa onkin kymmeniä eri koruvalmistajia Suomesta. Toinen toistaan persoonallisempia ja upeampia koruja, jotka valmistetaan eri metalleista, puusta, nahasta, ja muista luonnonmateriaaleista, lasista, posliinista jne. Suomalaisia korumerkkejä ovat muun muassa Salmiak Studio, Annie Eleanoora, Herné, Ekoru by Laurase, Buntonidesign, My Landscape, Pietamo, Vuonue ja Viipsinpuu, Ainokainen, N.M.O. Design, Tuuni & Loru, Pinjapuu, Design Jaaza Kokko, Humpugi Acessories, Liia, Nouki, Pramea, Miia Magia Design, Mori Collection, Lovia, Woobs, MoiMoi, Viaminnet, Saara Ruskola, Uhana Design, Mea, Tiia Arkko Design, Reamke Ekodesign...

  Jokainen Weecosissa myytävä tuotemerkki on läpäissyt Weecosin vaativat kriteerit muun muassa ympäristöön, materiaaleihin, työntekijöihin, ihmisiin, logistiikkaan ja talouteen liittyvissä asioissa ja ovat näiltä osin mahdollisimman kestävällä pohjalla. Suurin osa tuotteista valmistetaan Suomessa, mutta vähintään suunnitellaan Suomessa.

  Korut Weecosista lahjaksi - kestävä valinta

  Weecosissa myytävät korut ovat aivan täydellisiä esimerkiksi lahjoiksi. Ne ovat sopivan persoonallisia, siellä on niin paljon erilaisia koruja, kaulakoruja, korvakoruja, sormuksia, käsikoruja, hiuskoruja, nilkkakoruja, miehille ja naisille, että valikoimasta löytyy varmasti jokaiselle jotakin! Kun annat lahjaksi suomalaista designia olevan tuotteen, tuet samalla kotimaista, usein nuorta ja innovatiivista, yrittäjyyttä ja työtä, sekä kestäviä arvoja yritystoiminnassa ja kulutustuotteiden valmistuksessa. Samalla välität eteenpäin ja laajemmalle ideologiaa kestävästä kehityksestä ja kestävästä kulutuksesta sekä kotimaisen ja eettisen tuotannon tukemisesta. Voit myös antaa lahjakortin Weecosiin lahjaksi. Hintaluokaltaan koruja on laidasta laitaan!

  Toimitukset Weecosista

  Weecos verkkokauppa toimii tuotteiden jälleenmyyjänä eikä sillä ole omaa varastoa tuotteille. Täten tilaus tehdään ja maksetaan Weecosissa mutta Weecos välittää tilauksen tuottajalle. Täten toimitusaika on tuottajasta riippuvainen, se voi olla 5-10 päivää. Usein korujen toimitukset ovat kuitenkin todella nopeita. Toimitusmaksukin riippuu tuotteen koosta, 3-10 euroa, mutta korut ovat pieniä, joten toimitusmaksu on lähempänä tuota pienempää summaa kuin suurempaa.

  Huomioi mahdolliset alennuskoodit ja alennukset ennen maksamista ostoskorissa!


  Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


  Siirry alkuun