Koruluola

Koruluola

23.0
(2)
 • Toimitusaika: 1–3 arkipäivää
 • Toimituskulut: ilmainen toimitus (postiennakolla 9 €)
 • Toimitustapa: Kirje
 • Palautusaika: 14 päivää
 • Maksutavat: verkkopankit, luottokortit, PayPal, postiennakko

  Koruluola on suomalainen, vuonna 2013 perustettu koruja netissä myyvä verkkokauppa. Koruluolan valikoima sisältää teräksisiä, hopeisia ja kullattuja korvakoruja, kaulaketjuja ja riipuksia, rannekoruja ja sormuksia sekä kelloja.

  Koruluola toimittaa korut aina ilman toimitusmaksua koko Suomen alueelle, Ahvenanmaa pois lukien. Tilatut tuotteet toimitetaan nopeasti postin välityksellä, ennen kello 14 saapuneet tilaukset lähtevät vielä samana päivänä. Tuotteet saapuvat kirjeenä suoraan kotiin, tai yli kilon painoiset tilaukset postipakettina, josta Koruluola lähettää sinulle seurantakoodin sähköpostiisi tilauksen käsittelyn jälkeen.

  Teräs on allergiaystävällinen ja kestävä materiaali koruissa. Koruluolan sormusvalikoimassa on vaihtoehtoja sekä miehille että naisille. Miltä kuulostaisi vaikkapa leveä rosopintainen kullattu sormus, horoskooppimerkkisormus, terässormus x-kuvioinnilla, pisarasormus tai pääkallosormus?

  Korvakorut kuuluvat korumaailman valikoimaan

  Korvakoruista löytyvät perinteiset renkaat ja puikkokorvakorut teräksisinä, riippuvat tähdet tai pallot, pisarasarjan korvakorut, hopeiset avorengaskorvakorut ja ihanat kukkakorvakorut joko vaaleanpunaisilla lehdillä tai mustalla ruusukuviolla. Myös onnea tuovia neliapiloita voit käyttää nyt myös korvakoruina. Saman sarjan neliapila löytyy Koruluolan kaulakorumallistosta kuten pisarasarjan kaulariipuskin, Hopeiset ja kullatut ketjut kuuluvat itsestään selvinä valikoimaan. United Hearts -kaulakorussa on kaksi toisiinsa kiinnitettyä terässydäntä. Saattaisit pitää myös meritähtikaulakorusta tai metallilangoista valmistetusta kaulakorusta jonka koristeina on viisi sydäntä.

  Koruluolan valikoimassa on myös kauniita ja tyylikkäitä rannekoruja. Kullattu ketjurannekoru riippuvilla sydämillä tai hopeoitu panssariketjurannekoru edustavat klassisia malleja. Polkupyöränketjua muistuttava rannekoru tai teräsvaijeri, jonka päissä on kultaiset laatikot, sopivat miehiseen makuun. Hopeoitua käärmepunosta olevan kauniin rannekorun voi yhdistää saman sarjan kaulakoruun. Myös pisarasarjaan kuuluu rannekoru. Hopeoitu, uushopeinen, vyön tapainen rannekoru sopii kaikenkokoisiin ranteisiin säätömahdollisuutensa takia. Tyylikäs pallorannekoru yhdessä samanlaisen kaulakorun kanssa on naisten makuun, kuten kullan ja hopean värinen rannerengaskin.

  Korut lahjaksi?

  Koruluolasta löytyy myös kauniita korusettejä vaikkapa tyttöystävälle lahjaksi. Pelkistettyyn pisarasarjaan kuuluu rannekoru, kaulakoru, korvakorut ja sormus. Tyylikästä italialaista muotoilua olevan setin materiaali on hopeaa. Myös muut korusetit tulevat Italiasta, kuten niiden laadusta voi päätellä. Valittavissa on useampia kaulakorun ja rannerenkaan yhdistelmiä, Leveää hopeoitua verkkopunosta olevassa Chain -setissä on rannerengas, sormus ja korvakorut tyylistään tarkalle tytölle. Riippuviin pallokorvakoruihin voi valita yhteensopivan kaulakorun kahdesta eri vaihtoehdosta.

  Koruluola ei ole unohtanut myöskään nilkka- ja napakorujen ystäviä. Nilkkaketjujen lisäksi on saatavilla erilaisia napakoruja. Suloinen vaaleanvioletti perhonen, punaiset kirsikat tai värillisin kivin koristettu kukka napakoruina eivät varmasti jää huomaamatta. Tai miellyttäisikö sinua enemmän riippuva, vaaleanpunaisin kivin koristettu napakoru tai kullattu sydän sinisillä kivillä. Napakorujen läpivientiosa on turvallista kirurginterästä.

  Edulliset ja laadukkaat Koruluolan korut toimitetaan nopeasti postitse suoraan kotiin. Ennen kello 14 tulleet tilaukset lähtevät yleensä jo samana päivänä. Näin saat tuotteet käyttöösi 2 – 3 päivän kuluttua tilauksesta. Tilauksia toimitetaan koko Suomen alueelle paitsi Ahvenanmaalle sen erilaisesta verokäytännöstä johtuen. Valittuasi haluamasi tuotteet siirry maksamaan tilaus. Voit maksaa kaikilla suomalaisilla verkkopankeilla, luottokorteilla sekä Paypal-tilillä. Koruluola noudattaa palautusehdoissa verkkokauppaa koskevaa lainsäädäntöä, joka takaa tuotteille 14 päivän palautusoikeuden, edellyttäen että tuote on käyttämätön ja myyntikelpoinen. Ennen mahdollista palautusta ota aina yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostitse tai puhelimitse josta saat tarkat ohjeet palautusmenettelyyn. Tilaus- ja toimitusehdot ovat luettavissa myös Koruluolan verkkokaupan sivustolta. Koruluola myöntää koruille kolmen vuoden takuun, joka koskee normaalin käytön aikana ilmenevää valmistusvirhettä tuotteessa. Kellojen takuuaika on yksi vuosi. Koruluola toimittaa tilaukset Suomeen aina ilman toimituskuluja.

  Korumaailma lyhyesti
  Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


  Siirry alkuun