Glitter

Glitter korut

24.5
(2)

   Glitter on toiminut korualalla jo vuodesta 1992 lähtien, jolloin avattiin ensimmäinen Glitter-myymälä. Tällä hetkellä Glitter toimii neljässä eri maassa ja myymälöitä on kertynyt jo 225 kappaletta. Glitter toimii myös vahvasti verkossa, joten Glitterin tuotteita saa kätevästi kotiovelle asuitpa missäpäin Suomea tahansa. Glitterin koruvalikoima on todella laaja, minkä lisäksi löytyy myös hiustuotteita sekä erilaisia asusteita, kuten avaimenperiä, kelloja ja puhelintarvikkeita. Glitteristä löytyy myös ihania lasten koruja.

   Glitter koruilla erotut joukosta

   Glitterin yksi peruspilareista on uskaltaa erottua joukosta. Glitter tarjoaa myös tyylivinkkejä, joilla asiakas voi helposti jäljitellä toimivia koru- ja tyylivalintoja. Ideat ja inspiraatiot houkuttelevat tilaamaan Glitter verkkokaupasta, kun tietää, että tämä koruyhdistelmä toimii. Jos et tiedä, mitä etsit, niin Glitter verkkokaupassa voi kätevästi selata suosituimpia koruja, uutuuksia ja tarjouksia. Glitter myy myös valmiita korusettejä lahjapakkauksissa, joten Glitter verkkokaupasta löydät myös hyviä lahjaideoita ystäville. Glitter verkkokauppa on selkeä ja toimiva. Hopeakorut on eroteltu muista, joten myös allergiset löytävät täältä hyvin sopivia koruja.

   Glitter korvakorut ja kaulakorut

   Glitteristä löytyy niin klassisia kuin trendikkäitäkin korvakoruja. Korvakorut on jaoteltu selkeästi, joten jos etsit vaikkapa isoja korvakoruja, korvarenkaita tai klipsikorvakoruja, niin Glitter on siihen oiva ostospaikka. Valikoimissa on myös lävistyskoruja ja ear crawler -korvakoruja, jotka kiipeävät nimensä mukaisesti korvalehteä ylöspäin. Kaulakoruissa Glitterin valikoima sisältää myös kaiken tarvittavan. Pitkät kaulakorut, lyhyet kaulakorut, kaulakorusetit sekä choker-kaulakorut, jotka tulevat kaulaan kiinni, takaavat että kaikille löytyy varmasti mieluisia koruja.

   Glitter verkkokaupasta nopea toimitus

   Glitter verkkokauppa lähettää korut ja muut tuotteet nopeasti matkaan, joten asiakas saa ne käyttöön yleensä jo 1-3 arkipäivässä. Glitter tekee yhteistyötä Klarnan kanssa, joten korujen ostaminen onnistuu myös osamaksulla, suoramaksulla ja Klarna laskulla. Muita maksuvaihtoehtoja ovat luottokortit: Visa, Mastercard ja Eurocard. Toimituskuluja ei tule ollenkaan, mikäli tilaus on yli 30€,  muuten postimaksut ovat 3,90€. Palautusaikaa on 30 päivää, aletuotteilla 14 päivää. Postitse palautus maksaa 3,90€, mikä vähennetään palautettavasta summasta. Palautuksen voi kuitenkin tehdä myös kivijalkamyymälään.
   Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

   Kokemuksia? Lisää kommentti

   Mikä on Suomen pääkaupunki?


   Siirry alkuun