Daniel Wellington

Daniel Wellington

14.0
(1)
 • Ilmaiset 3-5 päivän toimitukset Suomeen
 • Kaikki yleisimmät maksutavat: verkkopankit, luottokortit, Klarna lasku, Paypal

  Daniel Wellingtonilla on oma verkkokauppa osoitteessa danielwellington.com/fi. Tämän lisäksi Daniel Wellingtonin koruja ja kelloja voidaan ostaa vaivattomasti useista kotimaisista korukaupoista. Seuraavista netissä toimivista korukaupoista löytyy kattava valikoima Daniel Wellington –kelloja ja koruja: Timanttiset, Suomen Kultakello, Chanti ja Keskisen Kello Oy. Daniel Wellington kellot tunnetaan klassisesta, linjakkaasta ja hienostuneesta muotoilustaan. Kellot ja korut ovat muodoltaan ohuita ja pyöreitä, ja nato-rannekkeiden lisäksi niissä käytetään nahkarannekkeita. Brändin perusti Filip Tysander sen jälkeen, kun hän oli tavannut matkoillaan Daniel Wellington -nimisen herrasmiehen, jonka hienostunut, mutta kuitenkin samaan aikaan rento tyyli teki Tysanderiin suuren vaikutuksen. Mies käytti kellossaan kulunutta nato-ranneketta. Filip Tysander päätti käyttää nato-ranneketta suunnittelemissaan kelloissa, ja Daniel Wellington -kellot tunnetaankin niistä erityisen hyvin. Nato-rannekkeiden alkuperä juontaa Britannian merivoimiin, jossa nailonrannekkeita käytettiin sukellusten aikana. Daniel Wellingtonin mallistosta löytyy kattava valikoima erivärisiä nato-rannekkeita, jotka ovat hienostuneita ja tyylikkäitä, mutta kuitenkin rentoja. Mallistoon kuuluu myös mustia ja ruskeita nahkarannekkeita. Kellot ovat käytännöllisiä, sillä rannekkeita vaihtamalla kellosta saadaan jokaiseen tyyliin ja asuun sopiva tyylikäs ja hienostunut asuste. Ne ovat varma valinta jokaiselle käyttäjälle. Kellojen edustama klassinen ja ajaton tyyli ei mene koskaan pois muodista. Useilla käyttäjillä on vain ja ainoastaan hyviä kokemuksia Daniel Wellington -kelloista.

  Daniel Wellingtonin kellot ja korut korukaupoista netissä

  Daniel Wellington -mallistoon kuuluu sekä miesten että naisten kelloja ja koruja. Mallistoon kuuluu kestäviä, kankaasta valmistettuja nato-rannekkeita ja laadukkaita nahkarannekkeita. Kellosta saadaan nopeasti ja vaivattomasti niin arkeen kuin juhlaan sopiva asuste, sillä kaikkiin kelloihin voidaan vaihtaa ranneke. Miesten mallistosta löytyy klassisia mustia ja ruskeita nahkarannekkeita sekä tyylikkäitä sinivalkoisia nato-rannekkeita, mutta myös sinivihreitä ja sinipunavalkoisia nato-rannekkeita. Sekä miesten että naisten mallistoon kuuluu kahden kokoisia kelloja. Miesten kellomallistossa pienempien kellojen kellotaulun koko on 36 mm ja isompien 40 mm. Kelloja löytyy mallistosta sekä ruusukullan että hopean värisenä. Kellotaulujen väri on munanvalkoinen. Myös naisten mallistosta löytyy klassisia mustia ja ruskeita nahkarannekkeita, hillittyjä sinivalkoisia nato-rannekkeita, sekä naisellisia, esimerkiksi pinkkejä, kangasrannekkeita. Naisten kellomallistossa pienempien kellojen kellotaulun koko on 26 mm ja isompien 36 mm. Kellotaulujen väri on aina munanvalkoinen. Osa kellotauluista on koristeltu Swarovskin kristallein, minkä vuoksi ne sopivatkin hyvin esimerkiksi juhliin. Kelloja on saatavilla sekä ruusukultaisena että hopeisena. Merkin kelloihin voidaan tutustua tarkemmin netissä yrityksen omilla verkkosivuilla osoitteessa danielwellington.com/fi, josta kelloja voidaan myös ostaa.

  Daniel Wellingtonin kelloja ja rannekkeita voidaan ostaa helposti ja nopeasti netistä suomalaisista korukaupoista. Niitä myydään muun muassa seuraavissa korukaupoissa: Timanttiset, Suomen Kultakello, Chanti ja Keskisen Kello Oy. Maksutavoiksi voidaan valita korukaupasta riippuen verkkomaksut, luottokortit tai Klarna- ja Collector-laskut ja erämaksut.

  Kooste Daniel Wellington kelloista

  Daniel Wellington -kellot tunnetaan hienostuneesta ja linjakkaasta muotoilustaan. Kellot ovat hienostuneita ja tyylikkäitä, mutta kuitenkin rentoja. Brändin perustaja on ruotsalainen Filip Tysander. Kellot ovat muodoltaan ohuita ja pyöreitä, ja niissä voidaan käyttää sekä kankaisia nato-rannekkeita että malliston nahkarannekkeita. Daniel Wellington -brändin kellot ovat ajaton ja klassinen valinta tyylitietoiselle miehelle ja naiselle. Kellot ovat myös hyvin käytännöllisiä, sillä rannekkeita vaihtamalla kellosta saadaan jokaiseen tyyliin sopiva asuste. Vaihdettavien rannekkeiden ansiosta kelloja voidaan käyttää niin arkisissa tilanteissa kuin hienoissa juhlissakin. Mallistosta löytyy laadukkaita nato-rannekkeita ja nahkarannekkeita. Kellot ovat suosittuja, ja useilla käyttäjillä on vain ja ainoastaan hyviä kokemuksia niistä. Kelloihin voidaan tutustua tarkemmin netissä merkin verkkosivuilla danielwellington.com/fi, josta kelloja voidaan myös ostaa. Niitä voidaan ostaa netissä muun muassa seuraavista suomalaisista korukaupoista: timanttiset.fi, keskisenkello.fi, laatukellot.fi, chanti.fi ja suomenkultakello.fi.
  Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


  Siirry alkuun