21diamonds

21diamonds

44.8
(4)
 • Aina ilmainen toimitus, myös palautuksissa
 • Toimitusaika 3-6 vrk
 • Maksa verkkopankissa tai luottokortilla
 • 30pv palautusoikeus

  Netissä toimiva Euroopan suurin korukauppa 21Diamonds valloittaa upeilla koruillaan ja suurella valikoimallaan. 21 Diamondsilta löydät varmat lahjat vuosipäivään, kihlaukseen tai merkkipäivään. Jos kihlasormuksen valinta aiheuttaa päänsärkyä, löydät netistä osoitteesta 21diamonds.fi suosituimmat kihlasormukset antamaan suuntaa sinunkin valinnallesi. Sormukset on luokiteltu myös kätevästi hintaluokan mukaan, joten tilaajan ei tarvitse selata tuhansia eri vaihtoehtoja vain löytääkseen mieleisensä sormuksen, johon hänellä ei olekaan varaa. Onnistuneen kihlauksen jälkeen pariskunta voi jatkaa shoppailua yhdessä katsellen ihania ja laadukkaita vihkisormuksia. Nettikauppa tarjoaa myös kaulakorut ja korvakorut. Upeat timantti-, helmi-, rubiini-, valkokulta-, keramiikka- ja hopeakorut ovat taattua laatua, ja voit tilata ne helposti ja nopeasti suoraan netistä. Asiakaspalvelu on käytettävissäsi, ja nopeat, ilmaiset tilaukset kannustavat täyttämään ostoskoria. Miespuoliset shoppailijat löytävät varmasti lahjansaajalle mieluisan vaihtoehdon, eikä heidän tarvitse enää lähteä jonottamaan korukauppaan. Edulliset ja laadukkaat korut ovat vain muutaman klikkauksen päässä!

  Oletko etsimässä jotain tiettyä tuotetta vai haluatko yksinkertaisesti hemmotella itseäsi tai läheistäsi ostamalla jotain kaunista? Kannattaa tutustua laadukkaisiin ja kauniisiin, mutta silti edullisiin sormuksiin, kuten esimerkiksi suosittuihin Tilly 21D-, MAYA-, MESSINA-, KATE-, SUMMERTIME- ja ANNIKA -sormuksiin. Hinnat vaihtelevat jokaisen lompakon mukaisesti, joten halutessaan ostaa arvokkaamman lahjan rakkaalleen tai itselleen, voi tutustua 21 Diamondsin nettikaupan valikoimaan. Jos haluaa ostaa jotain edullisempaa vaikka joululahjaksi äidille, 21 Diamonds on jälleen takuuvarma valinta. Jos hankinnassa on uudet korvakorut, kannattaa asiakkaan käydä katsomassa ainakin MICHELLE-, MADRID-, COURTNEY JUWEL-, CHARLOTTE-, GINA- ja ESME 21STYLE -korvakorut. Nämä korvakorusuosikit uskaltaa ostaa lahjaksi yksinkertaisen kauniin tyylinsä vuoksi. Kaulakorujen suosikkeihin kuuluvat esimerkiksi SHEILA, COURTNEY, AVA, PALERMO, LAZANOU, FRANKIE, ESTHER, JUNO, KARUSA ja COCO 21STYLE. Mikäli mielessä on jotain täysin uniikkia, 21Diamond tarjoaa mahdollisuuden myös luoda juuri sinun näköisesi sormus, korvakorut tai kaulakoru. Neljän askeleen helpon korusuunnittelun löytää helposti samasta osoitteesta, jolloin voi ryhtyä korusuunnittelijaksi jo tänään! Valitse vain malli, lisää jalokivet, valitse jalometalli ja vahvista tilaus. Jos asiakkaalla on kysymyksiä tai hän tarvitsee apua tai neuvoa korunsa suunnitteluun, asiakaspalvelu toimii apuna kätevästi puhelimitse. Kaunis uusi ja uniikki koru on syntynyt ja rakkailleen voi kertoa, että koru on suunniteltu juuri heitä varten. Onko parempaa lahjaa enää saatavissa?

  Verkkokaupasta tilatessa voi valita sopivan maksutavan luottokortin, verkkopankin ja PayPalin välillä. Ilmaisten toimitusten lisäksi tuotteilla on 30 päivän palautusoikeus, ja yritys tarjoaa mahdollisuuden sormuskoon vaihtamiseen ilmaiseksi. Asiakas voi myös palauttaa ostamansa tuotteen ilman kuluja. Asiakastyytyväisyys on 21 Diamondsille tärkeintä, ja yritys onkin jo tuhansien tyytyväisten korujen ystävien ykkösvalinta. Koruliikkeen kotisivuilta voi lukea jo tilanneiden asiakkaiden kokemuksia. Sivuilta löytyy myös kätevä koruopas, joka antaa neuvoja korujen hoitoon, valikointiin ja laadun arviointiin. Sivusto toimii lukuisilla eri kielillä, joten kannattaa muistaa suositella nettikauppaa myös ulkomaisille ystäville! Asiakaspalvelu auttaa tarvittaessa ja ottaa palautetta vastaan kätevästi sähköpostilla. 21Diamondsin korut löytää helposti ja vaivattomasti joko itselle tai rakkaalleen yhdestä osoitteesta, ja lahjan ostaminen ei enää koskaan nosta tuskanhikeä otsalle. Nopeat ja ilmaiset tilaukset kannustavat käyttämään Euroopan suurinta kultasepänliikettä netissä, ja voit lukea muiden tilaajien kokemuksia nettikaupan kotisivuilla.
  Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


  Siirry alkuun