Jasmine Jewels

Jasmi korut

00.0
(0)
  • Toimitusaika: 7-14 arkipäivää
  • Toimituskulut: 1,90 €
  • Ilmainen toimitus tli 100 € tilauksiin
  • Toimitustapa: Postista noudettava paketti
  • Palautusaika: 14 päivää
  • Maksutavat: verkkopankit, luottokortit, lasku, osamaksu
  • 15 € minimitilausraja

Jasmi.net on netissä toimiva korukauppa, jolla on erityisen laaja laadukkaiden kihla- ja vihkisormusten valikoima verkkokauppansa tarjonnassa. Tyylikkäitä sormuksia on saatavilla hopeasta, teräksestä, valko- ja keltakullasta sekä titaanista valmistettuina. Valtava valikoima sormuksia käsittää sileät klassiset kihla- ja vihkisormukset, timanttisormukset, kaksiväriset, kapeat ja leveämmät vaihtoehdot. Etsiessäsi persoonallista elämäsi sormusta kannattaa tutustua Jasmi.netin huikeaan valikoimaan.

Sormukset ovat tilaustuotteita, joiden valintaan on paneuduttava huolellisesti. Tilauksesta valmistettavilla ja kaiverretuilla tuotteilla ei ole kuluttajansuojalain mukaista palautusoikeutta, koska kyseessä on asiakkaalle räätälöity tuote, jonka jälleenmyyntiarvo on huomattavasti alkuperäistä matalampi. Lain mukaan myöskään korvakoruja ei voi hygieniasyistä palauttaa. Tuotevirheestä johtuva palauttaminen on luonnollisesti sallittua kaikissa tapauksissa. Tutustu Jasmi.netin laajaan ja huippulaadukkaaseen valikoimaan netissä, löydät siitä varmasti ainutlaatuisen vaihtoehdon itsellesi ja kumppanillesi.

Jasmi.netin tuotemerkkejä ovat muun muassa ruotsalainen Flemming Uziel, joka on valmistanut laadukkaita kihla- ja vihkisormuksia jo vuodesta 1964 alkaen. Yritys viettää siis 50-vuotisjuhlavuottaan vuonna 2014. Flemming Uziel valmistaa sormuksia hopeasta, teräksestä, titaanista sekä 14 ja 18 karaatin kullasta. Valikoima on todella laaja sisältäen kymmeniä erilaisia vaihtoehtoja edullisemmista hopeisista kihlasormuksista luksusluokan timanttisormuksiin. Tästä valikoimasta löytyy varmasti sormus jokaiseen makuun.

Titaanisormukset

Swepol on Euroopan suurimpia titaanisormusten valmistajia. Jasmi.net korukauppa tarjoaa asiakkailleen näitä tilaustyönä tehtäviä, upeita timantein tai aidoin Swarowskin kristallein koristettuja ihanuuksia. Valikoimassa on myös runsaasti erilaisia kivettömiä malleja, joita titaanin ominaisuuksien takia on mahdollista suurentaa tarvittaessa jopa kahden koon verran. Sormuksia tilattaessa on oltava erityisen huolellinen sormuksen koon mittaamisessa, koska tilattua ja kaiverrettua sormusta ei voi palauttaa kuluitta.

Tresor Jewelleryn sormukset valmistetaan hopeasta, teräksestä tai titaanista. Sarjaan kuuluu myös päälikaiverrettavia malleja, joista saat muokattua itsellesi todella persoonallisen sormuksen. Hopeakorujen rodinoitu pinta ehkäisee hopean normaalia tummumista käytössä ja antaa koruille tyylikkään, valkokullanomaisen säihkeen.

Kulta-, hopeakorut ja muut jalometallikorut

Muita Jasmi.net korukaupan sormusmerkkejä ovat hopeiset, päälikaiverrettavat My Word -sormukset, Classis ja uutuutena Silver by Guldbolaget -sormukset sekä Jasmine Jewelsin omaa nimeä kantavat selkeät titaanisormukset timantilla tai ilman. Vihki- ja timanttisormuksia valikoimista löytyy kelta-, valko- tai punakullasta valmistettuina sekä hopeisina ja titaanisina. Laaja vihkisormusvalikoima kattaa jokseenkin kaikki mallit yksinkertaisista, sileistä klassisista vihkisormuksista arvokkaisiin sukupolvelta toiselle perintönä siirtyviin timanttisormuksiin.

Sormusten lisäksi Jasmi.net myy korukaupassaan kultaisia ja hopeisia riipuksia, korvakoruja ja ketjuja. Valikoimasta löytyy myös hopeisia medaljonkeja, ystäväkoruja sekä teräskoruja. Laaja valikoima eri ammattialojen, harrastusten tai eläinrotujen maskottikoruja sopii vaikkapa tietyn lajin joukkueen tai muun ryhmän yhteiseksi tunnukseksi. Suurempia määriä tilattaessa kannattaa ottaa yhteyttä asiakaspalveluun ryhmäalennuksen saamiseksi. Akryyliriipukset, kultadubleeketjut ja kastelahjat täydentävät Jasmi.netin valikoimaa. Lemmikinomistajat ilahtuvat italialaisista My Family -tuotteista, joista löytyvät upeat avaimenperät ja lemmikkien nimilaatat lemmikin oman rodun kuvalla varustettuna. Voit tilata myös oman lemmikkisi rotukuvalla varustetun kaulariipuksen tai vaikkapa Swarowskin kristalleilla koristetun nimilaatan lemmikillesi.

Tilaaminen korukaupasta

Tuotteiden toimitusaika vaihtelee, ollen yleensä noin 1 – 2 viikkoa, koska useimmat tuotteet ovat tilaustavaraa. Postitus-, pakkaus- ja käsittelykulut ovat 4,90 euroa tilausta kohden. Yli 100 euron tilausten toimitus on maksuton. Toimitus tapahtuu ainoastaan postin välityksellä, ja yli 200 euron arvoiset tilaukset lähetetään kirjattuna kirjeenä tai postipakettina. Tuotteita toimitetaan vain manner-Suomen alueelle. Maksaminen tapahtuu valinnan mukaan joko verkkopankissa, luottokortilla, Everyday-verkkomaksulla tai Collector-laskulla tai osamaksulla. Jasmi.net on oikea korukauppa elämäsi sormuksen tai muiden korutuotteiden valintaan.

Jasmi.net lyhyesti
Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun