Timanttiset

Timanttiset

31.7
(3)
 • Toimitusaika: noin viikko
 • Toimituskulut: 7,5 €
 • Toimitustapa: Posti
 • Palautusaika: 14 päivää
 • Maksutavat: verkkopankit, luottokortit, lasku, osamaksu

  Korumerkkiä klikkaamalla näet Timanttiset -tuotteet.
  Timanttiset on Suomen suurimman kello-, koru- ja lahjatavaramyymäläketjun verkkokauppa. Oman maahantuonnin ja valmistuksen ansiosta Timanttiset voi myydä edulliseen hintaan kaikkia kello- ja kultasepänalan tuotteita.

  Verkkokaupan lisäksi voit halutessasi asioida jossakin Timanttiset-ketjun 85 liikkeestä, joita on ympäri Suomen 43 eri paikkakunnalla. Timanttiset valikoimaan kuuluvat tunnetut ja laadukkaat kansainväliset sekä kotimaiset kellot, timantti-, kulta- ja hopeakorut, hopeatuotteet sekä lahjatavarat.

  Koruja kaikenikäisille

  Timanttiset -verkkokaupassa voit etsiä tuotteita tuoteryhmän, tuotemerkin tai hinnan mukaan. Tarjolla on naisten, miesten ja lasten kelloja sekä seinä- ja pöytäkelloja. Kultakorut ja upeat timanttikorut kuuluvat myös verkkokaupan valikoimaan kuten laaja hopeakorujen mallistokin. Timanttiset -verkkokaupasta löydät myös suuren määrän muodikkaita ja moderneja teräs- ja pronssikoruja sekä klassisia helminauhoja. Tarjolla on myös titaanista valmistettuja sormuksia. Verkkokaupasta voit hankkia myös Suomi, Tähkä ja Juhla Chippendale sarjojen pöytähopeat ja ottimet sekä kummituotteita ja muita lahjatavaroita. Tyylikkäät korurasiat, Ratian tuikkukupit, Suomen Leijonalla varustetut konjakkilasit tai laadukkaat kynät sopivat lahjoiksi vaativampaankin makuun.

  Timanttiset verkkokauppa

  Timanttiset-ketjun oman merkin tuotteet saat vain Timanttiset-verkkokaupasta ja -myymälöistä. Sarja sisältää upeita kultakoruja, sormuksia, riipuksia, erilaisia korvakoruja ja ketjuja. Timanttiset-sarjassa on myös laaja ja upea hopeakorujen mallisto: näistä löydät persoonalliset ja tyylikkäät hopeakorut edulliseen hintaan. Koruja löytyy myös teräksestä ja titaanista valmistettuina.

  Vain Timanttisilla myynnissä olevat ihanat, Romanssi -sarjan timanttikorut sekä Brilliant Star -timanttikorut kuuluvat myös verkkokaupan valikoimaan. Tunnetut kansainväliset merkit, kuten Guess, Gant, Esprit tai Michael Kors ja Pierre Cardin ovat hyvin edustettuina Timanttiset -verkkokaupassa. Suositut Nomination korut ja keräilypalat voit hankkia myös Timanttiset -verkkokaupasta.

  Korusarjat ja uutuuskorut

  Uusi Toive-korusarja on myynnissä vain Timanttisilla. Toive-korujen muotokieli on yhdistelmä perinteistä satumaailmaa ja modernia nykypäivän suunnittelua. Toive-korut on suunnitellut Tony Granholm, joka on yksi Suomen menestyneimmistä korusuunnittelijoista. Toive-korut on valmistettu hopeasta ja monet niistä sisältävät koristeinaan värikiviä. Tutustu näihin upeisiin ja persoonallisiin koruihin Timanttiset -verkkokaupassa ja hanki omasi. Sarja sisältää sekä koukulla kiinnitettäviä että tappimallisia korvakoruja ja ihania kaulakoruja sekä riipuksia. Tyylikäs eurooppalainen Zinzi -hopeakorusarja kuuluu myös Timanttisien yksinmyyntituotteisiin. Kauniit Zinzi-sormukset, riipukset, hopeakorvakorut ja rannekorut saat vain Timanttisilta. Ostamalla Zinzi-koruja tuet samalla hyväntekeväisyyttä: esimerkiksi tänä vuonna Zinzi tukee orpolasten koulutusta Etelä-Afrikassa. Zinzi nimi tulee etelä-afrikan kielestä jossa se tarkoittaa ”näytät hyvältä”.

  Timanttiset -verkkokaupasta ostat turvallisesti laadukkaita kello- ja korualan tuotteita. Tunnetut tuotemerkit ja edulliset hinnat ovat Timanttiset-verkkokaupan kulmakiviä. Tutustu laajaan valikoimaan kaikessa rauhassa netin äärellä kotona, tai halutessasi voit tutustua tuotteisiin myös paikan päällä Timanttiset -ketjun liikkeissä, joita on 85 kappaletta 43 paikkakunnalla Suomessa. Verkkokaupasta tilatut tuotteet saapuvat yleensä viikon sisällä maksun saapumisesta Timanttiset-verkkokaupan tilille. Toimitus tapahtuu postitse. Tilaukset postikuluineen maksetaan tilausta tehtäessä. Maksutapoina toimivat kotimaisten pankkien verkkopankit sekä Luottokunnan hallinnoimat luottokortit Visa, Visa Electron ja Mastercard. Timanttiset-verkkokaupassa voit maksaa myös Timanttiset -erämaksulla, joka on Timanttiset -ketjun tarjoama maksuvaihtoehto laskulla tai osamaksulla tapahtuvaan maksamiseen. Voit valita Timanttiset-erämaksun, jos olet yli 20-vuotias ja laskun summa ylittää 20 euroa. Sinulla tulee olla suomalainen henkilötunnus ja luottotietojen on oltava kunnossa. Voit maksaa ostoksesi yhdessä tai useammassa erässä valintasi mukaan. Henkilöllisyytesi varmistetaan tupas –varmenteella, mikäli valitset Timanttiset -erämaksu vaihtoehdon.

   

  Timanttiset lyhyesti
  Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


  Siirry alkuun