Koruverkko

Koruverkko

00.0
(0)
 • Toimitusaika: 2–14 arkipäivää
 • Toimituskulut: Ilmainen toimitus yli 150 € tilauksiin (norm. 8.5 €)
 • Toimitustapa: Posti
 • Palautusaika: 14 päivää
 • Maksutavat: verkkopankit, luottokortit, lasku, osamaksu

  Korumerkkiä klikkaamalla näet Koruverkko -tuotteet.
  Koruverkko on kotkalaisen Kelloliike R. Pakkanen Oy:n korujen, kellojen, sykemittareiden ja laadukkaiden monitoimituotteiden myyntiin erikoistunut verkkokauppa, jolla on pitkät perinteet verkkokaupan alalla. Se aloitti ensimmäisenä Suomessa Kalevala Korujen verkkomyynnin www.rpakkanen.fi nimellä. Koruverkko.fi on Kulta ja Kello Pakkanen Oy:n laajennus verkkokauppatoimintaan ja uuden liiketoimintakonseptin nimi.

  Koruverkon valikoima on todella laaja, ja perinteiden mukaisesti Kalevala Koru on tietenkin erityisen hyvin edustettuna. Kalevala Korujen lisäksi Koruverkosta löytyy paljon muuta, kuten vaikkapa laadukkaita rannekelloja, upeat Festive-timanttisormukset, runsaasti erilaisia hopeakoruja, sekä kuuluisat suomalaiset Lapponia- Lumoava-korut. Marttiinin nimi tunnetaan paremmin puukoistaan, mutta kannattaa tutustua myös Ilkka Marttiinin upeisiin, uniikkeihin käsin taottuihin koruihin. Korujen ja kellojen lisäksi Koruverkko myy laadukkaita tunnettujen merkkien käyttöesineitä esimerkiksi Leatherman-, Steel Life-, Zippo-, Kuger- ja Roselli-tuotteet.

  Laaja valikoima koruja

  Koruverkon valikoima on todella kattava. Kannattaa tutustua siihen rauhassa ajan kanssa. Verkkokaupan etuna on, että voit tutkia tuotteita ja selailla valikoimia juuri silloin kun sinulla on siihen aikaa. Sinun ei tarvitse kierrellä kauppoja kiireessä ja ruuhkassa, vaan voit tutustua nettikauppojen tarjontaan mukavasti kotona vapaahetkenäsi. Verkkokauppojen laajoista valikoimista löydät etsimäsi tuotteet yleensä helposti, usein myös hyvin edulliseen hintaan, koska verkkokauppojen kulut ovat huomattavasti normaaleja liikkeitä matalammat. Löydettyäsi haluamasi tuotteen tilaat sen kätevästi suoraan kotiin, maksaminen on turvallista, ja tuotteet saapuvat yleensä muutaman päivän sisällä. Verkkokaupoissa ostosten teko on tätä päivää. Koruverkosta tuotteiden tilaaminen on yksinkertaista. Valitset vain haluamasi tuotteet, lisäät ne ostoskoriin ja siirryt kassalle maksamaan. Kirjautumalla Koruverkon nettikaupan asiakkaaksi ja liittymällä myös sen Facebook-faniksi saat tilauksesi ilman toimitusmaksua. Tilattuasi tuotteet saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen, joka sisältää tilauksen viitenumeron, Koruverkon pankkitilinnumeron sekä tilauksen loppusumman. Asiakastililtäsi voit tarkistaa vielä uudelleen tilauksesi sisällön.

  Maksaminen korukaupassa

  Koruverkon tilaukset voit maksaa suomalaisten pankkien verkkopankeilla, Luottokunnan korteilla eli Visalla, Visa Electronilla tai Mastercardilla sekä Klarna-laskulla tai yli 100 euron tilaukset myös osamaksulla. Voit tilata tuotteita myös postiennakolla, jolloin maksu tapahtuu postiin tilausta noudettaessa. Kultatuotteita ei toimiteta postiennakolla, vaan niiden maksutapana toimivat ainoastaan verkkopankit ja luottokortit sekä Klarna-lasku tai osamaksu.

  Korut netistä

  Tyypillinen toimitusaika Koruverkon tilauksissa on 2 – 14 päivää tilauksen vastaanottamisesta. Tilaus lähetetään maksun saavuttua, johon voi pankkiyhteydestä riippuen mennä 1 – 3 päivää. Tilauksesta valmistettavilla koruilla ja muilla tuotteilla toimitusaika on luonnollisesti pitempi, tämä ilmoitetaan verkkokaupassa kyseisen tuotteen yhteydessä. Esimerkiksi hopeakellojen toimitusaika on 6 viikkoa, ja korujen erikoismittojen sekä erikoistuotteiden toimitusaika on 4 viikkoa.

  Toimituskulut korutilauksissa

  Tilauksen toimituskulut ovat 8,50 euroa/lähetys, ja yli 150 euron tilaukset toimitetaan ilman lähetyskuluja. Koruverkon Facebook -fanit saavat alennuskoodin, jolla toimitukset saa tuotteesta riippumatta ilman lähetyskuluja. Koruverkossa on usein myös erilaisia kampanjoita, jotka tarjoavat asiakkaille rahanarvoisia etuja. Kampanjakoodin voi käyttää tilauksen yhteydessä verkkokaupan kassalla. Kampanjakoodeja voi käyttää yhtä kerrallaan, ei siis useampia päällekkäin samassa tilauksessa.

  Korujen palauttaminen

  Koruverkon tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Palautusoikeus koskee ainoastaan uusia, käyttämättömiä, alkuperäispakkauksessa olevia tuotteita. Kaiverrettuja tuotteita ei voi palauttaa. Palautuksen mukaan tulee liittää asiakasnumero, nimi, osoite ja puhelintiedot, pankkitilinnumero ja kopio Koruverkon tilausvahvistuksesta. Hyväksyttyään palautuksen Koruverkko palauttaa rahat tilillesi. Muissa ongelmatilanteissa, kuten kuljetuksessa vioittuneiden tuotteiden osalta tai jos sinulle on toimitettu väärä tuote, ota välittömästi yhteyttä Koruverkkoon asian selvittämiseksi. Tarkat ohjeet ja yhteystiedot löydät Koruverkon nettisivuilta.

  Koruverkko lyhyesti
  Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Suomen pääkaupunki?


  Siirry alkuun