Chanti

Chanti

83.1
(8)
  • Toimitusaika: 4–40 arkipäivää
  • Toimituskulut: 4 €
  • Toimitustapa: Posti
  • Palautusaika: 30 päivää
  • Maksutavat: verkkopankit, luottokortit, lasku, osamaksu, PayPal
  • Edulliset hinnat
  • Korut toimitetaan lahjarasioissa
  • Tilaustavaroilla 6-8 viikon toimitusaika

Korumerkkiä klikkaamalla näet Chanti -tuotteet.
Chanti on tanskalainen netissä toimiva korukauppa, joka on toiminut verkkokauppana jo vuodesta 2001 saakka. Ostaessasi Chantin koruja saat niiden mukana aina aitoustodistuksen. Korut ovat laadukkaita, eivätkä sisällä nikkeliä. Korut vastaavat tanskalaista jalometallien myyntiä koskevaa lainsäädäntöä ja niitä tarkistetaan jatkuvasti. Näin voit olla varma, että ostaessa koruja Chantilta saat aina aitoja ja turvallisia tuotteita edulliseen hintaan.

Chantin koruvalikoima on laaja sisältäen aina vähintään 6000 korua, uutuuksia saapuu viikoittain. Tilaamalla Chantin uutiskirjeen saat tiedon siitä, milloin uudet tuotteet ovat nähtävissä Chantin verkkokaupan nettisivuilla. Voit tilata tuotteita Chantin verkkokaupasta rekisteröitymällä asiakkaaksi ja antamalla pyydetyt tiedot.

Korujen ostaminen netistä

Tuotteet toimitetaan postin välityksellä vakuutettuna lähetyksenä. Toimitusaika varastotuotteilla on noin 4 – 6 päivää. Vihkisormukset valmistetaan tilauksesta ja niiden toimitusaika on 3 viikkoa. Tätä aikaa ei ole mahdollista lyhentää. Erikseen tilattavien tuotteiden toimitusaika vaihtelee 6 – 8 viikkoon, eikä myöskään näiden tuotteiden toimitusaikaa Chanti voi lyhentää. Tämä kannattaa ottaa huomioon esimerkiksi lahjatavaroita tai vihkisormuksia tilattaessa.

Chantin korukaupan valikoimissa on koruja lukuisilta eri valmistajilta. Myös laadukkaat rannekellot kuuluvat verkkokaupan valikoimaan. Löydät täältä kaikki erityyppiset korut perinteisistä kaula-, ranne- ja korvakoruista nilkkaketjuihin, lävistyskoruihin ja varvassormuksiin saakka. Verkkokaupan sivulla on kätevä hakutoiminto, jolla voit etsiä mieleistäsi tuotetta rajaamalla hakua eri tavoin esimerkiksi muodon, värin tai kivityypin mukaan. Tämä nopeuttaa toivomiesi tuotteiden löytämistä valtavasta valikoimasta, mutta voit halutessasi selata koko valikoiman eri tuoteryhmiä ja tutustua näin Chantin laajaan tarjontaan.

Kihlasormusten ostaminen netistä

Chanti tarjoaa erikoispalvelua kihla- ja vihkisormusten tilaajille. Voit tilata toivomasi sormuksen näytepakkauksen kotiin tutustumista varten ja oikean sormuskoon valitsemiseksi. Pakkaus sisältää valitsemasi sormukset vakiomittaisina sekä sormusmitan, tilauskaavakkeen ja palautuskuoren. Näytepakkaus palautetaan aina Chantiin. Tilatessasi näytepakkauksen maksat valitsemasi sormukset normaalisti, näytepakkauksen saavuttua mittaa sormusten oikeat koot paketissa olevalla sormusmitalla. Täytä tilauslomake huolellisesti, ja ole tarkkana erityisesti sormuksiin tulevien kaiverrusten kirjoittamisessa, koska ne kopioidaan sormuksiin suoraan kirjoittamastasi tekstistä. Näin esimerkiksi isot ja pienet kirjaimet on tärkeä kirjoittaa täsmälleen oikein. Palauta näytepakkaus sekä lopullinen tilauslomake Chantiin kirjattuna kirjeenä. Tanskan ulkopuolelta lähetettäessä asiakas vastaa näytepakkauksen palautuksen postikuluista. Lopullisen tilauslomakkeen saavuttua Chanti tilaa valitsemanne sormukset. Toimitusaika on vähintään kolme viikkoa tilauksen vastaanottamisesta, mutta kannattaa varautua viiden viikon toimitusaikaan. Muista ottaa huomioon, että tilattuja kihla- ja vihkisormuksia ei voi palauttaa. Mikä et halua tilata sormuksia näytepakkauksen saavuttua, täytä tilauslomakkeen kohta jossa ilmoitat haluavasi rahasi takaisin ja palauta näytepakkaus Chantiin. Maksamasi summa palautetaan käyttämällesi luottokortille tai tilille, jos olet maksanut sormukset pankkitililtä. Chanti myöntää koruille 30 päivän palautusoikeuden. Palautusoikeus ei koske kihla- ja vihkisormuksia eikä nimikaulaketjuja. Palautettavien korujen tulee olla käyttämättömiä alkuperäisissä pakkauksissaan. 30 päivän aika alkaa siitä päivästä jolloin vastaanotit korun. Jos tarvitset pidennystä palautusaikaan esimerkiksi siinä tapauksessa, että olet ostanut korun lahjaksi ja se annetaan vasta myöhemmin, ota yhteyttä sähköpostitse Chantin asiakaspalveluun ja ilmoita laskun numero sekä päivä, jolloin koru annetaan lahjaksi. Saat sähköpostiisi vahvistuksen pidennetystä palautusajasta tämän tyyppisessä tapauksessa.

Asiakaspavelu korukaupassa

Suomenkielinen asiakaspalvelu toimii maanantaista perjantaihin puhelimitse klo 11 – 15 tai sähköpostitse. Chantin verkkokaupan sivuilta löydät tarkat ohjeet tilausten suorittamiseen, maksamiseen ja palautusten käsittelyyn. Sivustolla on myös paljon muuta tietoa ja vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin. Mikäli et löydä vastausta mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin nettisivuilta, olet tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun.

Chanti lyhyesti
Arvostelut, kommentit ja kokemukset

Saara5
Tilasin kaksi sterlinghopeaa olevaa sormusta jo nelisen vuotta sitten Chantilta, ja hinnat eivät todellakaan olleet korkeita, 30€:lla sain molemmat yhteensä. Vieläkin sormukset ovat erittäin hyvässä kunnossa, eikä tummumaa ole ollenkaan. Kiilto on pysynyt hyvänä. Hyvin tyytyväinen olen ollut sormuksia. Nyt pitkästä aikaa tein uuden tilauksen Chantille, joten saapa nähdä, että onko laatu pysynyt yhtä hyvänä :)

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun