Kulta Outlet

Kulta Outlet

00.0
(0)
 • Toimitusaika: 1–5 arkipäivää
 • Toimituskulut: 2 €
 • Toimitustapa: Posti
 • Palautusaika: 14 päivää
 • Maksutavat: verkkopankit, luottokortit, lasku, osamaksu, ennakkomaksu tilisiirrolla
 • Noin 30-50% normaalia edullisempi hintataso

  Kultaoutlet.fi on suomalainen, Suomen Kulta Outlet Oy:n jalometallikoruja myyvä verkkokauppa. Se on yksityinen, pitkänlinjan korualan ammattilaisten perustama yritys, joka keskitettyjen ostojen, matalan kulurakenteen sekä oman maahantuonnin johdosta voi myydä tuotteita totuttua alempiin, edullisiin hintoihin.

  Kultaoutlet.fi-verkkokaupan valikoimiin kuuluvat timanttikorut, kihlasormukset, kultaiset kaula-, ranne- ja nilkkaketjut, kultaiset rannerenkaat, riipukset, korvakorut ja muut kultakorut. Myös Kultaoutlet.fi:n hopeakorujen valikoima on laaja.

  Timanttikorut Kulta Outletistä

  Timantit ovat tytön parhaita ystäviä, ja ikuisia, niinhän sitä sanotaan. Kultaoutlet.fi tarjoaa laajan valikoiman näitä ihanuuksia edulliseen hintaan. Timanttisormuksien valikoima on laaja kattaen sekä kelta- että valkokultaiset sormukset, yhdellä tai useammalla kivellä, rivisormukset ja niin sanotut allianssisormukset. Sormuksia löytyy monessa eri hintaluokassa edullisista yhden timantin sormuksista arvokkaisiin monikivisiin perintökalleuksiin saakka.

  Timanttiriipuksia on myös saatavilla sekä kelta- että valkokultaisina. Niitä on sekä sydämen mallisia, ristejä, timantin ja muiden jalokivien tai helmien yhdistelminä sekä horoskooppiriipuksina. Upea lahja rippilapselle voisi olla timantein koristeltu ristiriipus. Kultaoutlet.fi-verkkokaupan kultaiset timanttikorvakorut sopivat hyvin timanttiriipusten ja sormusten kanssa käytettäviksi. Myös korvakoruja on saatavana niin keltakultaisina kuin valkokullastakin valmistettuina, pelkillä timanteilla tai timanttien ja eri jalokivien, tai helmien kanssa yhdistettynä. Kokoa näistä näyttävä korusarja itsellesi tai lahjaksi.

  Kihla ja vihkisormukset

  Kultaoutlet.fi myy myös kihlasormuksia sekä kelta- että valkokultaisina. Kihlasormukset ovat varastotuote, jotka toimitetaan nopeasti 1 – 5 päivän toimitusajalla. Kihlasormuksiin saat ilmaisen kaiverruksen. Ole huolellinen sekä sormuksen koon, että kaiverrettavan tekstin kirjoittamisen suhteen, koska kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta muutoin kuin siinä tapauksessa, että Kultaoutlet.fi on tehnyt selkeän virheen kaiverruksessa.

  Kultakorut

  Kultaoutlet.fi verkkokaupassa on varastotuotteena erittäin suuri valikoima erilaisia 14 karaatin kullasta valmistettuja kaula- ja ranneketjuja. Riipusketjut, tyylikkäät erikoisketjut, Cordell- tai Bismarck-ketjut, käärmeketjut tai ohuet Venetsia-ketjut toimitetaan muutamassa päivässä suoraan varastosta. Kannattaa tutustua tähän loistavaan valikoimaan valko- ja keltakullasta valmistettuja kaula- ja ranneketjuja. Täältä voit saada unelmiesi kaulaketjun, josta on iloa vuosiksi, uskomattoman edulliseen hintaan. Kaikki Kultaoutlet.fi -verkkokaupan maahantuomat ja myymät ulkomaiset ketjut tarkastusleimataan aitouden varmistamiseksi. Kultaisten riipusten laajasta valikoimasta kaikki löytävät omat suosikkinsa. Sydämen mallisten ja ristiriipusten lisäksi voit valita helmi- tai kivikoristeisen riipuksen kelta- tai valkokultaisena. Valikoima sisältää myös Suomen Leijona- ja maskottiriipuksia sekä medaljonkeja. Valitse riipukselle sopiva ketju Kultaoutlet.fi:n laajasta kaulaketjuvalikoimasta. Kultaisten korvakorujen valikoimasta löydät yhteensopivat korvakorut riipuksille. Voit valita kivellisiä, helmikoristeisia, koukkukorvakoruja tai perinteisiä rengasmalleja. Näitä tyylikkäitä katseenvangitsijoita saat 14 karaatin kelta- tai valkokultaisina. Kultaoutlet.fi:n valikoimasta löytyvät myös kultaiset rintakorut, solmioneulat ja kalvosinnapit, laaja valikoima nikkelittömiä hopeakoruja, kastelahjoja, taskumatteja, kynttilänjalkoja ja muita lahjatavaroita. Samalla kun ostat koruja, voit hankkia myös tyylikkäät käyntikortti- tai luottokorttikotelot, korurasiat tai kultakorujen puhdistusliinat. Kannattaa ehdottomasti tutustua Kultaoutlet.fi verkkokaupan valikoimaan ja verrata hintoja perinteisiin liikkeisiin. Säästösi voi olla tuntuva valitessasi korut Kultaoutlet.fi:n valikoimista. Verkkokaupasta ostaminen on helppoa ja turvallista: et ole sidottu perinteisten liikkeiden valikoimiin tai aukioloaikoihin, ja ostoksillesi saat aina lain mukaisen 14 päivän palautusoikeuden tarvittaessa. Ainoastaan kaiverretut tuotteet jäävät palautusoikeuden ulkopuolelle.

  Verkkokaupasta tehdystä tilauksesta saat aina vahvistuksen sähköpostiisi. Tuotteet voit maksaa verkkopankissa, yleisimmillä luottokorteilla, Joustorahalla tai Klarna-laskulla ja osamaksulla. Varastossa olevat tuotteet toimitetaan 1 – 5 päivän toimitusajalla, tuotteiden kohdalla on tieto mahdollisesta poikkeavasta toimitusajasta. Toimituskulut ovat 2 euroa/tilaus. Toimitukset tapahtuvat postin välityksellä pääosin kirjattuina kirjeinä.

   

  Kulta Outlet tiivistetysti
  Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Suomen pääkaupunki?


  Siirry alkuun