Laatukoru

Laatukoru

00.0
(0)
 • Toimitusaika: 1–7 arkipäivää
 • Toimituskulut: Ilmainen toimitus yli 50 € tilauksiin (norm. 4,90 €)
 • Toimitustapa: Posti
 • Palautusaika: 14 päivää
 • Maksutavat: verkkopankit, luottokortit, lasku, osamaksu

  Korumerkkiä klikkaamalla näet Laatukoru -tuotteet.
  Laatukoru.fi on suomalainen, vuonna 1976 perustettu timanttikorujen valmistaja ja laatukorujen myyjä, jolla verkkokaupan lisäksi on 11 eri toimipistettä Suomessa.

  Myymiensä kansainvälisten ja suomalaisten huippumerkkien lisäksi Laatukoru valmistaa omalla Silvàn merkillään yksilöllisiä timanttikoruja pienissä sarjoissa tai tilaustyönä asiakkaan toiveiden mukaan. Laatukorulle on vuonna 2009 myönnetty avainlipputunnus merkiksi suomalaisesta työstä. Silvàn korujen mukana tulee aina takuutodistus, johon merkitään timanttien laatu ja aitous.

  Laatukoru.fi-verkkokaupan valikoima on erittäin laaja, ja se kattaa tunnetuimmat kotimaiset ja kansainväliset kello- ja korumerkit niin naisille kuin miehillekin. Kellojen ja korujen lisäksi verkkokaupan valikoimiin kuuluvat esimerkiksi Kultakeskuksen pöytähopeat, kastelahjat, Zippo -sytyttimet, alumiinilompakot ja korurasiat. Laatukoru.fi-verkkokaupasta löydät kaikki kello- ja korualan tuotteet edullisista lasten tuotteista arvokelloihin ja timanttikoruihin.

  Naisten korut Laatukorusta

  Naisille Laatukoru.fi tarjoaa runsaan valikoiman sormuksia; kultaisten kihla-, vihki- ja timanttisormusten lisäksi tarjolla on myös hopea-, pronssi- ja titaanisormuksia. Myös korvakoruja, riipuksia ja muita kaulakoruja sekä rannerenkaita on tarjolla kaikissa hintaluokissa ja jokaiseen makuun. Nilkkakorut, rintakorut ja soljet sekä tietenkin rannekellot täydentävät kattavan naisten koruvalikoiman. Täältä löytyvät myös keräiltävät Nomination- ja Darlinks-irtopalat, Kalevala Korun My Saaga -helat ja Thomas Sabon Charm Clubin riipukset. Laajasta rannekellojen valikoimasta löytyy jokaiseen käyttötarkoitukseen sopiva kello. Esimerkiksi Casion monitoimikellot urheiluun ovat saatavilla Laatukoru.fi-verkkokaupasta. Naisten korujen säilytystä helpottamaan voi hankkia erilaisia korulippaita, -rasioita tai korulaukkuja. Paljon sormuksia omistavalle sormusrenki voi olla tarpeellinen hankinta. Laukkukorut, avaimenperä-kirjanmerkkiyhdistelmät ja jopa ruuanlaittokulta löytyvät myös verkkokaupasta. Laatukoru.fi-verkkokaupasta näitä tuotteita on vaivatonta tilata kaikkialle Suomeen asuinpaikasta riippumatta.

  Koruja miehille

  Miehille Laatukoru.fi tarjoaa yhtälailla laajan valikoiman koruja ja kelloja miesten korvakoruja unohtamatta. Solmioneulat ja kalvosinnapit kuuluvat luonnollisesti myös miesten valikoimaan kuten Zippo -sytyttimet, savukerasiat ja nuuskatykitkin. Urheilukellot ja ajanottolaitteet sekä laadukkaat lompakot ja luottokorttikotelot voit myös hankkia kätevästi verkkokaupasta.

  Laatukoru.fi-verkkokauppa on myös loistava paikka hankkia erilaisia lahjatavaroita. Kultakeskuksen laaja pöytähopeavalikoima, taskumatit ja tuopit, sytyttimet ja savuketarvikkeet, kristallit tai hää- ja vihkialbumit sekä valokuvakehykset ovat lahjalistojen kärjessä. Laaja kastelahjojen valikoima pikkuiselle ja rippilapsen ristit, rippialbumit ja -kehykset sekä tietenkin kellot ja korut sopivat konfirmaatiopäivän lahjoiksi. Ylioppilaiden lyyrat sekä erilaiset merkkipäivälahjat löytyvät kätevästi Laatukoru.fi verkkokaupasta riippumatta siitä missä päin Suomea asut. Täältä voit hankkia myös yrityslahjat tai lahjakortin päivänsankarille. Laatukoru.fi on suomalainen täyden palvelun kello- ja korualan verkkokauppa, jonka valtavasta ja laadukkaasta valikoimasta löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Verkkokaupan sivuilta kannattaa tarkistaa myös tarjousosio, josta voi tehdä hyviä löytöjä esimerkiksi Kalevala Koruista, joita ei usein löydy tarjouksesta.

  Laatukoru.fi on netissä toimiva korukauppa

  Laatukoru.fi-verkkokaupasta ostaminen on helppoa, nopeaa ja turvallista. Tarvitessasi henkilökohtaista palvelua voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostitse tai puhelimitse. Voit tilata tuotteita ilman rekisteröitymistä, mutta liittyminen Laatukoru.fi:n kanta-asiakkaaksi kannattaa sillä kanta-asiakkaana saat kaikista ostoksistasi pisteitä, joita voit käyttää ostosten maksamiseen. Jokainen ostoksiin käyttämäsi euro antaa sinulle yhden pisteen. Kertaostoksen maksimipistemäärä on tuhat pistettä. Uutena asiakkaana saat rekisteröityessäsi heti 125 pistettä ja tilatessasi Laatukoru.fi uutiskirjeen 50 pistettä lisää. 50 pisteen arvo on aina 2,50 euroa. Yhtä ostokertaa kohti käytettävissä oleva maksimipistemäärä 1000 pistettä, joka vastaa siis 50 euron alennusta ostoksesta. Verkkokaupasta ostaessasi saat tuotteisiin ilmaisen kaiverruksen. Kaikki yli 100 euron tilaukset toimitetaan ilman toimituskuluja koko Suomeen.

  Laatukoru.fi lyhyesti
  Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


  Siirry alkuun