Hopealanka

Hopealanka

43.0
(4)
 • Toimitusaika: 3–7 arkipäivää
 • Toimituskulut: 2.9-13.9 €
 • Toimitustapa: Posti, Matkahuolto ja kotiinkuljetus
 • Palautusaika: 14 päivää
 • Maksutavat: verkkopankit, luottokortit

  Hopealanka on hopeakorujen valmistukseen tarvittavien korutarvikkeiden verkkokauppa. Hopealangan laajan korutarvikevalikoiman avulla voit valmistaa persoonalliset ja juuri oman makusi mukaiset hopeakorut itselle tai lahjaksi.

  Korutarvikevalikoima käsittää kaiken korujen valmistamiseen tarvittavan materiaalin hopealangoista makeanvedenhelmiin, hopealevyistä sormuksiin ja hopeaketjuista korujen valmistamiseen tarvittaviin työkaluihin asti. Hopealangasta saat kaiken tarpeellisen upeiden, uniikkien hopeakorujen luomiseksi. Lisäksi tarvitaan vain luovuutta ja vähän työtä, niin voit käyttää koruja, joita ei taatusti tule vastaan kenelläkään muulla.

  Halusitpa valmistaa kaula- tai rannekoruja, korvakoruja tai helmiä, tarvikkeiden hankkiminen ei ole enää ongelma. Hopealanka palvelee verkkokaupassaan niin harrastajia kuin ammatikseen koruja tekeviä. Hopeakorujen valmistaminen on mielenkiintoinen ja innostava harrastus, josta saattaa hyvinkin kehittyä ammatti tai mahdollisuus lisäansioihin.

   

  Hopeakorut Hopealangasta

  Kattavasta Hopealangan korutarvikevalikoimasta voit hankkia erivahvuiset hopealangat, hopealevyt ja juotteet, hopealukot ketjujen kiinnittämiseen sekä hopeaketjut joko metritavarana tai valmiina määrämittaisina ketjuina. Hopealangan nettisivuilta löydät myös hyviä tarjouksia tuotteista. Hopeaneulat eli pinnit, leimalaatat, kalotit ja istukat sekä erikokoiset hopearenkaat kuuluvat korunvalmistuksessa tarpeellisiin tarvikkeisiin. Erimalliset korvakorukoukut sekä tapit mahdollistavat tyylikkäiden korvakorujen suunnittelun ja valmistuksen. Hopeiset ja makeanvedenhelmet antavat lisää vaihtoehtoja korusuunnitteluun, koruvaijerien, silkkilankojen ja helmitarvikkeiden lisäksi. Hopealangan uskomattoman laajaa korutarvikevalikoimaa tutkiessa inspiroituu helposti miettimään uudentyyppisiä, ennennäkemättömiä koruvaihtoehtoja.

   

  Korujen valmistus on erikoisala, joka vaatii sopivat erikoistyökalut. Näitä työkaluja ei välttämättä ole aina kovin helppoa löytää, mutta Hopealanka palvelee asiakkaitaan myös tällä saralla. Erityyppiset pihdit ovat erityisen tärkeitä työkaluja korujen valmistuksessa, suurennuslasilla varustettu kolmas käsi auttaa korunvalmistajaa tarkassa työssä. Korvakoukkuväännin, langanpäänpolttaja tai hopearenkaansulkija/avaaja ovat itsestään selviä varusteita, joita korujen valmistajalla tulee olla käytettävissään. Viilat, vasarat ja korusahat terineen, alasin ja kaasupoltin täydentävät välineistöä. Saat kaikki korujen valmistamisessa tarvittavat työkalut kätevästi Hopealangan verkkokaupasta.

  Uniikit hopeakorut

  Näillä laadukkailla työkaluilla valmistuvat helposti upeimmat hopeiset kaulakorut, riipukset ketjuineen, persoonalliset ranneketjut ja muut korut tai näyttävimmät riippuvat korvakorut. Suloisten helmikorvakorujen valmistaminen onnistuu yhtälailla. Näyttävät hopeasormukset viimeistelevät tyylikkään asukokonaisuuden. Vain mielikuvitus asettaa rajat sille, minkä tyyppisiä hopeakoruja kukin tekee näillä mahtavilla tarvikkeilla. Hopealangan nettisivustolla valikoimaa selatessa saa varmasti loistavia uusia ideoita korujen suunnitteluun ja valmistukseen.

  Hopealangan alennuskoodit ja tilaaminen verkkokaupasta

  Korutarvikkeiden valinta ja tilaaminen käyt vaivattomasti netissä. Tältä sivulta löydät alennuskoodeja verkkokauppaan. Koodien avulla säästät korujen hinnassa ja toimituskuluissa. Valittuasi haluamasi tuotteet ne siirtyvät ostoskoriin, jonka jälkeen siirryt kassalle maksamaan. Tässä vaiheessa syötetään myös mahdolliset alennuskoodit. Tilaukseen tulee liittää asiakkaan nimi, postiosoite, sähköpostiosoite sekä puhelinnumero tilattavien tuotteiden nimien ja tuotekoodien lisäksi. Tuotteiden toimitusaika on pääsääntöisesti 3 – 7 arkipäivää tilauksesta, joidenkin tuotteiden kohdalla se voi olla kuitenkin tätä pitempi. Asiakaspalvelu ottaa asiakkaaseen yhteyttä, mikäli tuote on loppunut varastosta tai sen saannissa on toimitusongelmia. Tuotteiden toimitus tapahtuu postin välityksellä, haluttaessa voi sopia myös esimerkiksi toimituksesta matkahuollon kautta. Toimituskulut ovat toimitustavasta ja paketin koosta riippuen 2,90 € kakkosluokan kirjeestä 13,90 € kotiin toimitettuun postipakettiin.

   

  Näin maksat korukaupassa

  Maksuvaihtoehdot ovat verkkopankit, luottokorttimaksu tai Joustoraha-lasku tai osamaksu. Joustoraha-laskulla maksettaessa laskutuslisä on 4,90 €. Tarkemmat tiedot maksuvaihtoehdoista ja Joustoraha-maksuista löydät Hopealangan verkkokaupan sivustolta ja maksaessasi tuotteita. Upea Hopealangan korutarvikevalikoima inspiroi varmasti luomaan uusia, upeita koruja. Vain luovuutesi ja mielikuvituksesi rajoittaa sitä, minkälaisia ja tyyppisiä voit valmista näillä materiaaleilla. Selaa valikoimaa Hopealangan nettisivulla ja ihastu tähän valtavan monipuoliseen ja edulliseen korutarvikevalikoimaan.

   

  Hopealanka lyhyesti
  Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Suomen pääkaupunki?


  Siirry alkuun