Mini In The Box Korut

Mini In The Box

14.0
(1)
 • Toimitusaika: 10-20 arkipäivää
 • Toimituskulut Suomeen: ilmainen toimitus 10-20 päivän toimituksissa, pikatoimitukset jopa kolmessa päivässä
 • Toimitustapa: DHL:n ja UPS:in kotiinkuljetus
 • Maksutavat: verkkopankit, luottokortit, PayPal, tilisiirto

  Mini in The Box on vuonna 2006 perustettu maailmanlaajuinen johtava verkkokauppa, joka myy kiinalaisten valmistajien tuotteita kuluttajille, jälleenmyyjille ja tukkukauppiaille. Mini in The Boxin valikoimassa on myös valtavasti erilaisia koruja, noin 30 000 erilaista. Tästä uskomattomasta Mini in The Box koruvalikoimasta löytyy varmasti sopiva kaikille ja kaikkiin eri tilanteisiin.

  Mini in The Box valikoimassa 30 000 korua!

  Valtava valikoima ja todella edulliset hinnat tekevät Mini in The Box koruista korujenrakastajan suosikkiverkkokaupan. Koruja toimitetaan koko maailman alueelle, luonnollisesti myös Suomeen. Mini in The Box korujen keskimääräinen toimitusaika on 10 – 20 päivää, mutta myös nopeampi 3 – 5 päivän toimitus on mahdollinen. Mini in The Box korut toimitetaan kansainvälisten kuljetusalan toimijoiden, kuten DHL, UPS tai FedEx välityksellä. Korut toimitetaan ilman toimitusmaksua.

  Verkkokauppojen suuri etu on, että voit tutustua rauhassa kotona tai missä tahansa netin äärellä ollessasi nettikaupan tarjontaan. Et ole sidottu perinteisten liikkeiden aukioloaikoihin ja usein rajalliseen tarjontaan, vaan käytössäsi ovat maailmanlaajuiset valikoimat tuotteita, joista jokaiselle löytyy varmasti ne mieluisat ja parhaiten sopivat. Mini in The Box korut on tästä erinomainen esimerkki: näin laajaa koruvalikoimaa et voisi löytää mistään muualta kuin verkkokaupasta, etenkin näin uskomattoman edulliseen hintaan. Tutki valikoimaa rauhassa kun sinulla on aikaa ja löydä uudet suosikkikorusi vaikka viikon jokaiselle päivälle omansa. Näin edullisella hinnalla koruja voi hankkia eri asujen täydentäjiksi tai mielialan mukaan vaihdeltaviksi.

  Rannekorut, helmikorut ja muut korut Mini in The Boxista

  Tuhansien erilaisten rannekorujen joukosta voit valita metallisia kullan tai hopean värisiä, leveitä tai kapeita, nahkaisia punottuja tai vyömäisiä rannekoruja, ranneketjuja, helmikoruja ja kivikoristeisia rannekoruja. Värien ja mallien määrä tuntuu loputtomalta. Valtavan valikoiman johdosta Mini in The Box korujen sivulla on kätevä hakukone, jolla voita rajoittaa hakuasi tiettyyn korutyyppiin. Jos sinulla riittää aikaa ja innostusta voit toki selata läpi koko koruvalikoiman ja nähdä kuinka paljon erilaisia vaihtoehtoja Mini in The Box korut tarjoavat.

  Kaulakoruja tästä verkkokaupasta löytyy kaikkia mahdollisia malleja ja värejä, vain mielikuvitus asettaa rajat sille millaisia koruja hankit itsellesi Mini in The Boxin koruvalikoimasta. Suositut pöllöriipukset, kullatut kaulaketjut, näyttävät, leveät kaulakorut tai hauskat maskottiriipukset ovat vain pieni osa Mini in The Boxin kaulakoruvalikoimaa. Tyyliin sopivat korvakorut ja sormukset viimeistelevät täydellisen asukokonaisuuden.

  Mini in The Box korut tarjoavat myös laajan valikoiman hiuskoruja ja tyylikkäitä korusettejä, joilla saat helposti luotua huolitellun vaikutelman. Upeat rintaneulat tekevät yksinkertaisestakin vaatteesta näyttävän ja persoonallisen. Valtavasta lävistyskorujen valikoimasta lävistysten ystävä löytää itselleen ja tyyliinsä sopivimmat vaihtoehdot vaivattomasti. Saatavilla on myös lukemattomia erilaisia vyötärö- ja nilkkaketjuja.

  Valmiiden korujen lisäksi Mini in The Box koruvalikoimasta löydät myös materiaalit ja tarvikkeet itse tehtäviin koruihin. Täältä löytyvät erilaiset helmet, riipukset, niitit, lukot ja koukut, ketjut, langat ja vaijerit. Valittavissa on useita eri materiaaleja sekä laatuja uskomattoman edullisin hinnoin. Näillä tarvikkeilla on helppo valmistaa uniikit korut joita ei taatusti kävele kaupungilla vastaan.

  Mini in The Box alennuskoodit

  Alennuskoodien lisäksi Mini in The Boxin kanta-asiakasjärjestelmä palkitsee asiakkaansa jokaisesta maksetusta ostoksesta. Tuotesivulta näet kunkin tuotteen sinulle antaman palkkion. Palkkiot keräytyvät automaattisesti maksaessasi ostoksesi, ja siirtyvät tilillesi kun olet vastaanottanut pakettisi ja kirjoittanut tuotteista lyhyen arvostelun. Voit käyttää palkkiot alennuksena maksaessasi ostoksia seuraavalla kerralla. Alennuskoodeja sen sijaan löydät tältä sivulta. Koodeja voit käyttää ilman, että olisit tilannut verkkokaupasta aiemmin.

  lyhyesti
  Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


  Siirry alkuun