Boozt Korut

Boozt korut

24.0
(2)
 • Toimitusaika: 2–4 päivää
 • Toimituskulut Suomeen: yli 59 euron tilauksissa ilmainen (norm. 3,95 euroa)
 • Toimitus: kotiinkuljetus
 • Palautus: 30 päivän ilmainen palautus
 • Maksutavat: verkkopankki, pankkikortti/luottokortti (Visa, Visa Electron, MasterCard), lasku, osamaksu, PayPal, SAS Eurobonus-pisteet

  Korumerkkiä klikkaamalla näet Boozt Korut -tuotteet.
  Boozt.com on ruotsalainen muotiin ja koruihin erikoistunut verkkokauppa, joka toimittaa tuotteitaan lähes koko Euroopan alueelle, Suomi luonnollisesti mukaan lukien. Boozt.comin valikoimat kattavat tunnettuja kansainvälisiä tuotemerkkejä sekä Pohjoismaiden parhaimmistoa. Boozt.com korujen valikoima on täynnä tarkasti valittuja laatutuotteita tyyliään arvostavalle kuluttajalle.

  Boozt.com korujen tilaaminen on vaivatonta, ja tilaukset toimitetaan nopeasti yleensä 2 – 5 työpäivän sisällä tilauksesta. Yli 59 euron arvoiset kortilla maksetut tilaukset toimitetaan ilman toimitusmaksua. Suomessa tilaukset toimittaa posti tai UPS, jos olet valinnut toimitustavaksi kotiinkuljetuksen.

  Merkkikorut Booztin korukaupasta

  Boozt.com koruvalikoimassa on valittuja merkkituotteita useilta tunnetuilta brändeiltä. Esimerkiksi Bud To Rose -merkin selkeät kullan tai hopeanväriset, usein kivikoristeiset, sormukset miellyttävät klassista tyyliä arvostavan silmää. Sarjasta löytyvät myös monen erityyppiset kaula- ja rannekorut sekä valikoituja korvakoruja. Metallivärien lisäksi rannekoruja on tarjolla myös nahkaisina. Tyylikkäät ja edulliset Bud To Rose -korut sopivat käytettäväksi niin arjessa kuin juhlassakin. Värikkäät ja persoonalliset Desigualin korut ovat monien suosikkeja niiden pirteän värityksen ja perinteisestä poikkeavan ulkonäkönsä johdosta. Boozt.com korujen valikoimasta löydät myös Day Birger Et Mikkelsenin tyylikkäät kaulakorut. Pilgrimin klassisen kauniit ja edulliset korut sopivat useimmille: näistä löydät tyylikkäät kivikoristeiset korvakorut ja sormukset, kauniit kaulakorut ja nuorekkaat, nahkaiset rannekorut. Boozt.com korujen valikoimasta omansa löytävät sekä äidit että tyttäret, ja klassiset mallit miellyttävät myös monen miehen silmää. Näyttävistä kaulakoruista pitävät ihastuvat varmasti Selected Femmen tai Neo Noirin kaulakoruihin. Muodikkaita nahkaisia, niitein koristeltuja rannekoruja löytää Boozt.comin koruvalikoimasta useammaltakin valmistajalta. Pieces on ihastuttava ja edullinen korusarja, josta voi hankkia erilaiset korut vaikka viikon jokaiselle päivälle. Päivittäin käytettyjen asujen viimeistely tyylikkäillä, niihin sopivilla koruilla on monen naisen lempipuuhaa, ja Boozt.comin koruilla sen voi tehdä sekä näyttävästi että edullisesti. Huoliteltuna on mukava lähteä töihin tai illanviettoon.

  Ehkä kaikkein klassisimmat korut Boozt.comin valikoimassa löytyvät VJ since 1890 -merkiltä, kuten nimestäkin ehkä voi päätellä. Ihanat, erilaisin kivin koristellut hopeasormukset ovat jokaisen kivikoruja rakastavan unelma. Sarjasta löytyvät myös tyylikkäät korvakorut erivärisillä kivillä, kauniit kaulariipukset sekä upeat rannekorut. Näitä koruja käyttämällä voi tuntea itsensä oikeaksi prinsessaksi. Nuoremmat tytöt ihastuvat varmasti Stylesnobin nahkaisiin, eri tavoin koristeltuihin rannekoruihin. Boozt.com korut ovat tarkoin valittu kokoelma koruja, josta löytyvät vaihtoehdot kaikkiin eri tilanteisiin ja jokaiseen makuun. Haitpa sitten klassista rivisormusta tai korvakoruja, persoonallisia vaihtoehtoja tai nuorison suosikkeja, löydät ne kaikki Boozt.comin korujen joukosta.

  Alennuskoodeja Boozt korukauppaan

  Booztin alennuskoodeilla saat alennusta korukaupan ostoksista. Alennuskoodit löydät tämän sivun ylälaidasta. Voit myös itse ehdottaa Booztiin liittyviä koodeja ja kirjoittaa kokemuksia verkkokaupasta. Käytäjäkokemukset ovat tervetulleita ja ne on mahdollista kirjoittaa sivun alalaidassa olevaan kokemuksia Boozin verkkokaupasta osioon.

  Korujen valitseminen verkkokaupasta on vaivatonta, ja saat ne muutamassa päivässä toimitettuina kotiasi lähinnä olevaan noutopisteeseen. Selaa kaikessa rauhassa upeaa valikoimaa illalla, viikonloppuna tai milloin sinulla on vapaata aikaa. Boozt.com korujen tilauksen voit maksaa verkkopankissa, luotto- tai maksukortilla, Paypalilla, Collector Commerce laskulla tai osamaksulla, jolloin tilauksen hintaan lisätään 3 euron laskutusmaksu. Boozt.comin korut voit myös maksaa SAS Eurobonus pisteillä, jos olet Eurobonus- järjestelmän jäsen ja sinulla on pisteitä käytettävissä. Tarvittaessa sinulla on 30 päivän ilmainen palautusoikeus hankkimillesi Boozt.com koruille. Voit palauttaa alkuperäisessä kunnossa olevat korut täyttämällä tilauksen mukana saapuneen palautuslomakkeen ja toimimalla Bootz.com verkkokaupan nettisivuilta löytyvien tarkkojen ohjeiden mukaisesti. Tuotteet palautetaan joko postin kautta, mikäli tilauksesi saapui postitse, tai UPS:n kautta jos kyseessä oli kotiin toimitettu lähetys. Tarkat ohjeet tilaamisesta, maksamisesta tai palauttamisesta löydät Boozt.comin sivuilta.

  Boozt korukauppa lyhyesti
  Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


  Siirry alkuun